• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний семінар учителів математики у Козубівській ЗОШ І-ІІІ ст.

Районний семінар учителів математики у Козубівській ЗОШ І-ІІІ ст.

2014-03-11

/Files/images/semnar_v_kozubovk_11_bereznya_2014/SAM_9038.JPG

Районний семінар

учителів математики у Козубівській ЗОШ І-ІІІ ст.

11 березня 2014 року у Козубівській ЗОШ І-ІІІ ст. проведено семінар вчителів математики з теми: «Формування інноваційного середовища професійної діяльності вчителя математики». На семінарі були присутні 12 учителів.

Дирекція школи гостинно зустріла учасників хлібом-сіллю, вихованці школи – духовим оркестром та вітальною композицією.

В ході проведення семінару вчителі відвідали відкриті уроки досвідчених вчителів Євдокимової Любові Івановни та Баранчикової Оксани Дмитрівни: урок алгебри у 9 класі на тему: «Статистичні дані. Способи подання даних» та урок математики у 5 класі «Додавання і віднімання десяткових дробів». Як учням так і гостям було цікаво на уроках.

Педагоги обговорили питання про особливості проведення ДПА в 9 та 11 класах з математики, розглянули лист МОН України від 14.02.2014 №1/9-115 «Про порядок закінчення навчального року та проведення ДПА у загальноосвітніх навчальних закладах в 2013/2014 навчальному році», результати районної та обласної олімпіад.

Я запозичила родзинки досвіду вчителів математики Козубівської ЗОШ І-ІІІ ступенів і отримала задоволення від спілкування зі своїми колегами.

/Files/images/SAM_9055.JPG/Files/images/semnar_v_kozubovk_11_bereznya_2014/4.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 171

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.