• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • За перемогу у конкурсі нагородили на серпневій конференції 2016-2017 навчального року

За перемогу у конкурсі нагородили на серпневій конференції 2016-2017 навчального року

2016-08-29

/Files/images/konferentsya__1_veresnya/конф.jpg

Традиційно склалося, що напередодні нового навчального року в педагогічних колективах нашої держави проводяться серпневі педагогічні конференції, завдання яких полягає в тому, щоб визначити пріоритетні напрями роботи щодо виконання національної програми розвитку освіти, реалізації державної політики в системі дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, проаналізувати підсумки роботи за минулий навчальний рік, відзначити досягнення в роботі педагогічних колективів і, разом із тим, окреслити шляхи вирішення проблем, що стоять сьогодні перед регіональною освітою.

Цього року конференція педагогічних працівників Доманівського району відбулася 29 серпня в актовій залі Доманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 за темою: «Підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти в 2015-2016 навчальному році та пріоритетні завдання розвитку освітньої галузі на 2016-2017 навчальний рік».

Під час конференції відбулася церемонія нагородження освітян. Грамотами обласної та районної державних адміністрацій, районної ради, відділу освіти було відзначено кращих педагогів району та переможців педагогічних конкурсів і проектів.

Серед нагороджених були також педагоги Мостівського НВК, в тому ж числі і Онищак В.С.

/Files/images/konferentsya__1_veresnya/P2030007.JPG

/Files/images/konferentsya__1_veresnya/Копия P2030013.JPG

Отримана грамота засвідчує перемогу (І місце) в районному методичному проекті "Реалізація Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді у загальноосвітньому закладі" номінація "Конспект уроку".

Кiлькiсть переглядiв: 246

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.